Webhotel

Velkommen til DanskWebhotel.dk! Her på siden finder du en oversigt over webhoteller, og er du derfor på udkig efter det bedste webhotel til din hjemmeside, er du altså kommet til det helt rette sted – hvert fald, hvis du ønsker at gøre brug af et dansk webhotel! Her på siden har du således mulighed for at læse om de forskellige webhoteller samt, hvad de kan tilbyde dig. På den måde har du altså mulighed for at kunne lave en sammenligning af forskellige webhoteller, så du får valgt det helt rette til din webshop eller hjemmeside. Så gå endelig på opdagelse her på siden og læs mere om, hvad et webhotel egentlig er samt, hvilke webhoteller du kan vælge mellem.

Simply.com - DanskWebhotel.dk
4,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

Simply.com

Priser fra 9,38 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis 1-klik installationer
4,8/5 på Trustpilot

cHosting.dk - DanskWebhotel.dk
5 stjerner - DanskWebhotel.dk

cHosting.dk

Priser fra 22 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis OneClick-Installer
4,8/5 på Trustpilot

e-studio.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

e-studio.dk

Priser fra 10 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1 click-installation
4,7/5 på Trustpilot

YayHosting.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

YayHosting.dk

Priser fra 15 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1-kliks-installationer
4,7/5 på Trustpilot

DanDomain.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

DanDomain.dk

Priser fra 12,9 kr./md.
Kompetent support
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

nordicway.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

nordicway.dk

Priser fra 9 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

Netgiganten.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Netgiganten.dk

Priser fra 9,5 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

netsite.dk - DanskWebhotel.dk
4,5 stjerner - DanskWebhotel.dk

netsite.dk

Priser fra 50 kr./md.
Gratis SSL certifikat og WordPress 1-klik
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

ScanNet.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

ScanNet.dk

Priser fra 99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,4/5 på Trustpilot

one.com - DanskWebhotel.dk
3,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

one.com

Priser fra 19 kr./md.
1-klik WordPress
Dansk support og Live Chat
3.8/5 på Trustpilot

Hostinger.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Hostinger.dk

Priser fra 9,99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
3,8/5 på Trustpilot

Webdock.io - DanskWebhotel.dk
3,7 stjerner - DanskWebhotel.dk

Webdock.io

Priser fra 29 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis udgående e-mail
3,7/5 på Trustpilot

limecity.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

limecity.dk

Priser fra 80 kr./md.
Aktiv hacker beskyttelse
Gratis WordPress 1-klik
?/5 på Trustpilot

cHosting.dk – dansk webhotel med fantastisk service

cHosting.dk er et utroligt populært webhotel, som tilbyder godt med plads samt en trafikgrænse, der er rigtig fin til mindre websites eller blogs. Ved at bruge cHosting.dk som webhotel, får du desuden kundesupport, der er over det sædvanlige og deres nuværende samt tidligere kunder er yderst tilfredse med deres services. Dette afspejles også i deres Trustpilot anmeldelser, hvor de samlet får 4,8 ud af 5 stjerner. De kan med deres billigste webhotel tilbyde 2 databaser, 1-klik installation ubegrænset e-mail, daglige backups samt 5 gb plads. Ønsker du således at anvende cHosting.dk som webhotel, koster det 27 kr. i måneden eller 324 kr. om året.

cHosting.dk - dansk webhotel med fantastisk service

YayHosting.dk – billigt & stabilt webhotel til 15 kr. i måneden

Hvis du leder efter et meget billigt webhotel, så er YayHosting.dk værd at overveje. Deres speciale er nemlig at tilbyde billige webhoteller via deres ’MyHotel’ produkt, som nemt kan tilpasses diverse ønsker og behov. Udvid bl.a. pladsen på dit webhotel, eller dine trafikgrænser. Du har på Yayhosting.dk også mulighed for at administrere dine e-mail konti, databaser, og meget andet. Det er en oplagt løsning for dig der leder efter et overskueligt webhotel til en rigtig god pris. Dette er netop hvad YayHosting.dk er kendt for at være, hvilket gør det til det perfekte valg for dig som ikke har meget specifikke behov. Ønsker du at vide mere kan du læse vores anmeldelse af YayHosting.dk

yayhosting - Billigt & stabilt webhotel til 15kr/md

DanDomain.dk – webhotel med dansk support i topklasse

Er du på udkig efter et godt webhotel til din webshop, så bør du have DanDomain.dk med i dine overvejelser. DanDomain er et Danmarks største selskaber indenfor webhotelløsninger til webshops. Du kan her finde hjælp til alt indenfor skabelsen af en webshop eller hjemmeside. Dandomain.dk er en virksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor webhoteller, og er et oplagt valg til dig, som gerne vil have en løsning som er brugervenlig og let. Er du interesseret, eller vil du gerne vide mere? Så læs vores anmeldelse af Dandomain.dk.

DanDomain.dk - webhotel med dansk support i topklasse

nordicway.dk – billigt webhotel med stor WordPress erfaring

Ønsker du at anvende et webhotel, der giver dig fint med plads, ubegrænset trafik samt muligheden for at tilknytte et ubegrænset antal domæner, så kan du med fordel tage et kig på nordicway.dk. Dette webhotel er desuden en dansk hostingudbyder, der har base i Aarhus. De tilbyder support 24 timer i døgnet, 1-klik installering af CMS, gratis SSL samt mange andre gode muligheder. nordicway.dk er blandt andet eksperter i WordPress, og kan derfor tilbyde dig eksperthjælp i dette. Deres Trustpilot afspejler deres gode ry rigtig godt, og de har altså en samlet score på 4,5 ud af 5 stjerner – dette på trods af, at de er forholdsvist nye indenfor feltet. nordicway.dk tilbyder desuden priser helt ned til 9,5 kr. pr. måned det første år.

nordicway.dk - billigt webhotel med stor WordPress erfaring

Netgiganten.dk – webhoteller til både nybegynderen og den erfarne hjemmesideejer

Ønsker du at anvende et webhotel med mange muligheder, bør du overveje Netgiganten.dk. Hos dem kan du nemlig vælge mellem hele 4 forskellige webhoteller, således få præcis de ting, som du har brug for til din hjemmeside eller webshop. Derfor rangerer deres priser også bredt, og det billigste webhotel koster blot 19 kr. i måneden. Dette webhotel er perfekt til dig, der lige har startet sin første hjemmeside, og som derfor ikke har så stor erfaring. Har du derimod en ekstra krævende eller tung hjemmeside eller webshop, kan du vælge deres premium webhotel, der koster 119 kr. i måneden.

Netgiganten.dk - webhoteller til både nybegynderen og den erfarne hjemmesideejer

netsite.dk – webhotel til både hjemmesider og webshops

Webhotellet netsite.dk tilbyder 3 forskellige webhoteller, hvor du således kan vælge mellem smallsite, mediumsite og largesite alt efter, hvor stor en webshop du har. Smallsite er til dig, der har en simpel hjemmeside, mediumsite er til dig, der har en hjemmeside med CMS og largesite er til dig, der har en webshop eller en anden stor side. Med deres mellemløsning får du blandt andet godt med plads, fri trafik, daglig backup samt massere plads til e-mails og gratis SSL. Dette webhotel er desuden kendt for deres fantastiske service, hvilket også resulter i en samlet Trustpilot score på 4,5 ud af 5 stjerner.

netsite.dk - webhotel til både hjemmesider og webshops

one.com – skift til et billigere webhotel

Endnu et webhotel, der tilbyder et hav af løsninger, er one.com, som tilbyder hele 5 forskellige. Vælger du deres begynder løsning får du både meget plads og performance for dine penge, idet du kan hoste ét enkelt website til blot 19 kr. om måneden. Du vil have mulighed for ubegrænset trafik, gratis SSL og meget, meget mere. one.com er faktisk en af de førende hostingfirmaer her i Danmark og har derfor også rigtig mange kunder. Har du således et mindre website eller en blog, er one.com et rigtig fint valg for dig.

one.com - skift til et billigere webhotel

Webdock.io – webhotel der matcher dine ønsker og behov

Ønsker du at anvende et webhotel, der har fokus på hastighed, uptime og stabil drift? Så bør du vælge Webdock.io. Webdock.io er nemlig det perfekte valg for alle, der har enten en stor eller lille webshop. Du vil hos dette webhotel få 24 timers overvågning i døgnet, således det hurtigt vil blive opdaget, hvis der er noget, der crasher. Du kan vælge mellem 4 forskellige løsninger, og der er derfor også garanti for, at der er én, der passer perfekt til dine behov.

Webdock.io - webhotel der matcher dine ønsker og behov

Hvad er et webhotel egentlig?

Er du ny indenfor alt det med hjemmesider, webshops og blogs, og er du derfor i tvivl om, hvad et webhotel i bund og grund er? Så får du svaret lige her. Et Webhotel er nemlig en eller flere webservere, som nogle virksomheder, fx overnævnte, udlejer. Således kan en webshop ejer leje plads til sin webside på en eller flere af disse servere, så websiden er tilgængelig på internettet. Et webhotel fungerer altså præcis ligesom et almindeligt hotel – et webhotel huser blot websider i stedet for mennesker. Men hvad er så vigtigt at have i mente, før man vælger det webhotel, der skal huse ens webside?

Der er mange faktorer, der spiller ind i valget af webhotel, og det kan derfor også være utroligt svært at skulle tage et sådant valg. Nogle faktorer, som er utroligt vigtige at forholde sig til, er dog pris, hastighed, oppetid, supportmuligheder osv. Selvom du har helt styr på, hvad dine behov er i forhold til netop disse faktorer, kan det det stadig være svært at sammenligne de forskellige webhoteller, således det er muligt at vurdere, hvilket webhotel der er bedst til prisen. Har du dog allerede en hjemmeside, der er oppe at køre, vil du nemt og hurtigt kunne se, hvor meget plads hjemmesiden bruger, hvor meget trafik hjemmesiden generer samt, hvordan hjemmesiden performer på den løsning, du bruger på nuværende tidspunkt. Ønsker du således at skifte, skal du blandt andet tage højde for følgende faktorer:

 

Bruger du et CMS på dit webhotel?

Sandsynligheden for, at du bruger et CMS til din hjemmeside er ret stor, og her er der fx tale om WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop eller lignende. Er dette således tilfældet, skal du vælge et webhotel, der understøtter PHP og Mysql. Dette er dog tilfældet for langt de fleste webhoteller, men der er dog nogle webhoteller, der er meget billige, og som udelukkende understøtter HTML, hvorfor der hos disse webhoteller ikke er mulighed for at køre PHP eller anvende en database. Ved valg af webhotel til din hjemmeside skal du således kigge på de enkelte CMS’er og vælge det, du synes der passer bedst til dine behov. Har du desuden ikke nogen erfaring med at installere et CMS, kan du med stor fordel vælge at anvende et webhotel, der har 1-klik installering, idet du således har mulighed for at installere dit CMS med blot ét enkelt klik.

 

Webhotel og domæne

En anden faktor, du skal tage højde for er antallet af domæner. Skal du nemlig bruge mere end 1-2 domæner, skal du ofte betale ekstra, idet langt de fleste webhoteller kun lader dig tilkoble 1-2 domæner. Reglerne for dette er dog meget forskellige fra webhotel til webhotel, hvorfor nogle kun lader dig tilkoble et begrænset antal domæner, mens andre lader dig tilkoble et ubegrænset antal. Der er dog mange af de webhoteller, der tilbyder ubegrænset antal af domæner, der i stedet sætter begrænsning på antallet af databaser, som følger med.

 

Hvor meget trafik skal dit webhotel håndtere

Trafikken på en hjemmeside bliver ofte målt i mega- eller gigabyte, og det betyder, hvor meget data dine besøgende må downloade fra dit website. Har du fx et meget tungt website, hvor der er anvendt store billeder og en besøgende derfor i snit henter 10 MB data ned, hver gang de besøger siden, så rammes grænsen hurtigt. Har du derfor et webhotel, der kun tillader 10 GB trafik, skal der altså ikke mere end 1000 besøg til på en måned, før grænsen er nået. Det er dog værd at nævne, at det er de færreste websites, der er lige så tunge som dette eksempel. Har du en helt almindeligt hjemmeside, er der ikke ligeså stor sandsynlighed for, at du vil nærme dig nogle grænser. Har du dog en velbesøgt webshop, der ligeledes har både store og flotte billeder, så er trafikken altså noget, du skal tage stilling til, før du vælger dit webhotel. Rigtig mange webhoteller tilbyder heldigvis ubegrænset trafik, og her skal du naturligvis ikke bekymre dig om hverken besøg eller store billeder.