one.com anmeldelse

Om one.com

one.com har siden 2002 levet webhosting løsninger til Danmark samt resten af Europa, og i dag har de over 270 ansatte, hvorfor de også er et af de største webhosting selskaber i Europa. De tilbyder en række forskellige webhosting løsninger, der ligger i det billige segment. Hos one.com kan du derfor få webhosting løsninger, der starter for under 20 kr. om måneden, hvorefter deres priser spænder op til 95 kr. om måneden.

Vælger du at anvende one.com som webhotel, får du generelt godt med plads, ubegrænset trafik, ubegrænset antal e-mailkonti, SSL certifikat og meget, meget mere. Er du således interesseret i at høre mere om, hvad one.com kan tilbyde af webhosting løsninger til din hjemmeside eller webshop, skal du altså blot læse med her.

Priser fra

19 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

3,8/5

Fordele

Lav pris
Masser af lagerplads
Gratis SSL
Ubegrænset trafik
Gratis hjemmesidedesigner
Brugervenligt kontrolpanel
Ubegrænset ftp konti

Ulemper

Ingen mulighed for telefonisk support
Mange hjemmesider på hver server

one.com priser – Billig webhosting med stor værdi

Måske den utroligt lave pris allerede vækker mistillid hos dig? Det behøver de dog slet ikke! Deres løsninger er nemlig langt over godt nok, selvom de er så billige. Der er faktisk mindst 90% sandsynlighed for, at selv de mindste løsninger dækker dine behov og mere til. Har du således en lille eller mellemstor hjemmeside eller webshop, kan du være helt sikker på, at one.com har en ualmindeligt billig webhosting løsning, der dækker alle dine ønsker og behov.

Vælger du nemlig at købe den billigste løsning hos one.com, får du stadig 50 GB plads, hvilket altså er mere end nok for langt de fleste hjemmesider eller webshops. Dog skal du være opmærksom på, at en webshop med flere tusinde produkter, som hver skal have 3 forskellige produktbilleder af 1 MB stykket, hurtigt kan komme op at fylde de 50 GB. Er dette således det, du har i tankerne, bør du nok overveje at købe en af de større webhoteller hos one.com.

 

one.com webmail, kontrolpanel, login og andre lækre funktioner

Udover, at one.com er yderst billigt, så er det også nemt at bruge og de tilbyder et hav af forskellige funktioner. Du har blandt andet mulighed for at anvende deres online hjemmesidedesigner, som gør det nemt for især nybegyndere at designe deres nye hjemmeside. Du får ligeledes deres webmail program med i pakken. Med one.com kan du desuden nemt og hurtigt installere WordPress. Ligegyldigt, hvilken løsning du vælger hos one.com, har du desuden mulighed for at have et subdomæne – og faktisk mere end ét. Du har nemlig ubegrænset antal subdomæner! Derudover sørger deres navneserver for at oversætte dit domænenavn til IP-adresser.

 

one.com – kundeservice og support af allerhøjeste kvalitet

For rigtigt mange er det desuden vigtigt, at serviceniveauet er i top. Gælder dette også for dig, kan du med stor fordel tage et kig på one.com Trustpilot, hvor du hurtigt vil kunne vurdere, hvor tilfredse nuværende og tidligere kunder har været med blandt andet support og kundeservice. Her vil du nemlig både kunne se, hvor mange stjerner hver enkelt kunde har givet til udbyderen samt de kommentarer, som de tilknytter deres valg af stjerner. one.com scorer 3,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er en udmærket score. Idet one.com er et lavpris webhotel, er der dog ikke mulighed for at komme i kontakt med supporten via telefon, men du kan derimod kontakte dem via mail eller chat. Går man desuden ud fra anmeldelserne på Trustpilot, må man vurdere, at one.com er både nemme at komme i kontakt med samt hurtige til at svare. Er du således på udkig efter et webhotel, der tilbyder både fantastisk kundeservice, en masse forskellige funktioner samt masser af plads til kreativitet og udfoldelse? Søger du alt dette samtidig med, at du ikke ønsker at tømme hele din pengepung? Så er one.com altså det helt rigtige valg for dig!