Domæne

Velkommen til DanskWebhotel.dk! Her på siden finder du vores oversigt over forskellige udbydere, som du kan købe et domæne hos. Disse er nogle af de bedste på det danske marked, og du vil altså have mulighed for at sammenligne priser, ydelser og meget, meget mere. Således har du nemlig mulighed for at købe dit nye domæne hos en udbyder, som er det bedste for dine ønsker og behov. Er du altså på udkig efter at købe en nyt domæne hos en udbyder her i Danmark, så gå endelig på opdagelse her på siden, og find det bedste sted til dit nye domæne.

Simply.com - DanskWebhotel.dk
4,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

Simply.com

Priser fra 9,38 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis 1-klik installationer
4,8/5 på Trustpilot

cHosting.dk - DanskWebhotel.dk
5 stjerner - DanskWebhotel.dk

cHosting.dk

Priser fra 22 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis OneClick-Installer
4,8/5 på Trustpilot

e-studio.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

e-studio.dk

Priser fra 10 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1 click-installation
4,7/5 på Trustpilot

YayHosting.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

YayHosting.dk

Priser fra 15 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1-kliks-installationer
4,7/5 på Trustpilot

DanDomain.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

DanDomain.dk

Priser fra 12,9 kr./md.
Kompetent support
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

nordicway.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

nordicway.dk

Priser fra 9 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

Netgiganten.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Netgiganten.dk

Priser fra 9,5 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

netsite.dk - DanskWebhotel.dk
4,5 stjerner - DanskWebhotel.dk

netsite.dk

Priser fra 50 kr./md.
Gratis SSL certifikat og WordPress 1-klik
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

ScanNet.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

ScanNet.dk

Priser fra 99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,4/5 på Trustpilot

one.com - DanskWebhotel.dk
3,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

one.com

Priser fra 19 kr./md.
1-klik WordPress
Dansk support og Live Chat
3.8/5 på Trustpilot

Hostinger.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Hostinger.dk

Priser fra 9,99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
3,8/5 på Trustpilot

Webdock.io - DanskWebhotel.dk
3,7 stjerner - DanskWebhotel.dk

Webdock.io

Priser fra 29 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis udgående e-mail
3,7/5 på Trustpilot

limecity.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

limecity.dk

Priser fra 80 kr./md.
Aktiv hacker beskyttelse
Gratis WordPress 1-klik
?/5 på Trustpilot

cHosting.dk – køb domæne for kun 22 kr. i måneden

cHosting.dk er et utroligt populært webhotel samt udbyder af domæner, som tilbyder godt med plads samt en trafikgrænse, der er rigtig fin til mindre websites eller blogs. Ønsker du derfor også at starte en blog eller mindre website, kan du med stor fordel købe et domæne hos cHosting.dk. Med et domæne hos dem vil du desuden få en kundeservice og support, der er usædvanlig god. Dette er især det, som bliver lagt vægt på i deres Trustpilot anmeldelser, hvorfor de også har en samlet score på 4,8 ud af 5 stjerner. Køb et domæne hos cHosting.dk til kun 22 kr. i måneden og undgå desuden gebyr for registrering.

cHosting.dk - køb domæne for kun 22 kr. i måneden

YayHosting.dk – billigt & nemt domæne fra 15 kr. i måneden

Hvis du leder efter et meget billigt domæne, så er YayHosting.dk værd at overveje. Deres speciale er nemlig at tilbyde billige domæneløsninger via deres ’MyHotel’ produkt, som nemt kan tilpasses diverse ønsker og behov. Udvid bl.a. pladsen på dit domænes webhotel, eller dine trafikgrænser. Du har på Yayhosting.dk også mulighed for at administrere dine e-mail konti, databaser, og meget andet. Det er en oplagt løsning for dig der leder efter et overskueligt webhotel til dit domæne, som også er til en rigtig god pris. Dette er netop hvad YayHosting.dk er kendt for at være, hvilket gør det til det perfekte valg for dig som ikke har meget specifikke behov. Ønsker du at vide mere kan du læse vores anmeldelse af YayHosting.dk

YayHosting.dk - billigt & nemt domæne fra 15 kr. i måneden

DanDomain.dk – domæne løsning med dansk support i topklasse

Er du på udkig efter en god domæne løsning til din webshop, så bør du have DanDomain.dk med i dine overvejelser. DanDomain er et Danmarks største selskaber indenfor domæneløsninger til webshops. Du kan her finde hjælp til alt indenfor skabelsen af en webshop eller hjemmeside. Dandomain.dk er en virksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor domæne, og er et oplagt valg til dig, som gerne vil have en løsning som er brugervenlig og let. Er du interesseret, eller vil du gerne vide mere? Så læs vores anmeldelse af Dandomain.dk.

DanDomain.dk - domæne løsning med dansk support i topklasse

nordicway.dk – køb domæne og få eksperthjælp til WordPress 

Ønsker du at købe flere domæner, kan du med stor fordel vælge at købe dem på nordicway.dk. Her har du nemlig mulighed for netop at tilknytte et ubegrænset antal domæner, og du får endda fint med plads og ubegrænset trafik med i købet. Dette er desuden et dansk webhotel, hvis base er i Aarhus. Opret således et domæne hos dem, og få 24/7 support, 1-klik installering af CMS, gratis SSL og mange, mange andre gode ting. Har du desuden ikke den store erfaring indenfor WordPress, kan du med fordel vælge at købe dit domæne hos nordicway – de tilbyder nemlig eksperthjælp i netop WordPress.

nordicway.dk - køb domæne og få eksperthjælp til WordPress

Netgiganten.dk – køb billige domæner i Danmark

Er du dog på udkig efter en udbyder, du kan købe et domæne hos, hvor du således vil få en masse muligheder i forhold til både oprettelse og administration af dit nye website? Så bør du tage et kig på Netgiganten. Netgiganten.dk tilbyder nemlig hele 4 forskellige webhoteller, som du har mulighed for at oprette dit domæne hos. På den måde får du altså præcis de ydelser, som du har brug for til dit nye domæne – ikke mere, ikke mindre. Derfor er der altså også noget til enhver pris, og deres billigste domæne pris er blot 19 kr. i måneden.

Netgiganten.dk - køb billige domæner i Danmark

netsite.dk – opret domæne uden oprettelsesgebyr

Du har ligeledes en masse muligheder hos netsite.dk, som tilbyder 3 forskellige webhoteller. Du kan således vælge mellem deres smallsite, mediumsite og largesite løsning alt efter, hvor stor en webshop eller hjemmeside du ønsker at have på dit nye domæne. Ønsker du blandt andet at have et domæne, hvor hjemmesiden har CMS, så skal du vælge deres mediumsite løsning. Her får du ligeledes masser af plads, fri trafik, daglige backups samt massere af plads til e-mail og gratis SSL. Registrer dit nye domæne allerede i dag til gratis oprettelse!

netsite.dk - opret domæne uden oprettelsesgebyr

one.com – tjek domæne og vælg mellem 5 forskellige løsninger

Endnu en hosting udbyder, der kan tilbyde dig et hav af forskellige løsninger, er one.com. Her kan du nemlig vælge mellem hele 5 forskellige løsninger, når du skal oprette dit nye domæne. De har en yderst billig løsning, nemlig deres begynderløsning, og vælger du denne kan du være helt sikker på at få en masse plads og performance for dine penge. Ønsker du dog at have mere end ét domæne, skal du ikke vælge denne løsning – her kan du nemlig kun hoste ét enkelt domæne. one.com er en af de førende hosting firmaer her i Danmark, og ønsker du således at købe domæne, er one.com et rigtigt fint valg, og de har med garanti en løsning, der passer perfekt til dig og dine behov.

one.com - tjek domæne og vælg mellem 5 forskellige løsninger

Webdock.io – få høj hastighed til dit nye domæne

Ønsker du dog et købe et domæne hos et webhotel, hvor du altid kan være sikker på, at hastigheden er i top samtidig med, at der er fokus på uptime og stabil drift? Så er Webdock.io det perfekte valg for dig. De har desuden løsninger til både store og små hjemmesider, og dit domæne vil blive overvåget 24/7, således det hurtigt vil blive opdaget, hvis noget ikke er, som det skal være. Køb et domæne hos Webdock.io, og vælg en af deres 4 forskellige løsninger – de har med garanti en løsning, der passer perfekt til dit nye domæne.

Webdock.io - få høj hastighed til dit nye domæne

Hvordan køber man et domæne?

Ønsker du således at købe et domæne hos en af overstående udbydere, men er du i tvivl om, hvordan man egentlig gør? Så får du svaret lige her. Selvom det godt kan virke kompliceret og uoverskueligt for enhver nybegynder, der endnu ikke har nogen erfaring indenfor feltet, så er det i bund og grund faktisk super nemt at købe et domæne – du skal nemlig blot gøre 4 små steps. Først skal du lave en liste over de navne, som du godt kan lide, og derefter vælge det navn, som du synes, der passer bedst til dit nye domæne. Herefter skal du naturligvis tjekke, om det navn du har valgt overhovedet er ledig – dette kan du gære med forskellige værktøjer, som du ofte finder på de forskellige udbyderes egne hjemmesider. Er dit ønskede domæne ledigt, skal du blot købe det hos den udbyder som er billigst, eller som passer bedst til dine ønsker og behov, hvis du eksempelvis ønsker at tilkøbe et webhotel. Dette er desuden nødvendigt, hvis du har planer om at have en hjemmeside på domænet. Og voila, nu har du dit helt eget domæne – så simpelt er det faktisk!

 

Hvad koster et domæne og hvad får jeg med i prisen?

Domæne priser afhænger af, hvor du vælger at købe det. Priserne varierer nemlig fra udbyder til udbyder. Derudover varier prisen naturligvis også efter, om du blot ønsker at købe et domæne, eller om du ligeledes ønsker at tilkøbe et webhotel. Du undrer dig måske over, hvad du egentlig får med i prisen, hvis du blot ønsker at købe selve domænet, og ikke et webhotel? Som udgangspunkt inkluderer prisen på et domæne so minimum 12 måneders DNS hos den udbyder, som du har valgt at købe dit domæne hos. Derudover inkluderer prisen ligeledes domæne afgift for det første år.

 

Hvem ejer domænet?

Af gode grunde, er der mange, der tror, at man selv ejer domænet, når man har købt det. Sådan er det dog slet ikke. Faktisk køber du ikke domænet, du lejer det bare – dog lejer du det på ubestemt tid, og der er udelukkende dig selv, der kan opsige lejen. Derfor kan man på en måde også godt sige, at du ejer domænet. Glemmer du dog at betale den ’leje’, som du skal for dit domæne, vil du få en række advarsler – præcis som, hvis du lejede en lejlighed. Har du stadig ikke betalt din leje efter advarslerne, vil du altså miste domæne.

Vil du gerne tjekke om et .dk domæne er ledigt, så kan du på DK Hostmaster altid søge på et domæne og se om domænet er ledigt, eller hvem der ejer domænet, hvis det er optaget.

Har du desuden købt dit domæne hos en domæne udbyder, og ønsker du nu at flytte til en anden udbyder, er det faktisk ret nemt. Flyt blot dit domæne ved at registrere samt tilknytte dit domæne til det nye webhotel, som du ønsker at bruge. Din overdragelse vil således ske helt automatisk, og du kan nu få glæde af dit nye webhotel.

 

Køb et domæne med og uden webhotel

Er du dog slet ikke interesseret i at have et webhotel til dit domæne, så kan du altså også godt købe et domæne uden at tilkøbe et webhotel – det kan du hvert fald langt de fleste steder. Ønsker du således at have et domæne, som du blot kan bruge til din egen personlige mailkonto, så kan du ofte vælge denne mulighed, når du køber domæne. Det gælder desuden også, hvis du allerede har købt et webhotel hos en udbyder, og du ønsker at tilkøbe endnu et domæne. Er det dog meningen, at du skal have en hjemmeside på dit nye domæne, så skal du altså tilkøbe et webhotel, når du køber domænet. Hos langt de fleste udbydere vil du have mulighed for at lave en søgning, hvor det vil være muligt for dig at se, hvad det vil komme til at koste dig, hvis du ønsker at tilkøbe et webhotel til dit domæne.