Hostinger anmeldelse

Om Hostinger

Er du på udkig efter den ultimativt billigste udbyder indenfor webhosting? Så kan du med fordel se nærmere på Hostinger. Hostinger er nemlig den ultimativt billigste mulighed på markedet. Faktisk starter deres priser helt nede i 9,99 kr. i måneden. Der er ingen andre udbydere på markedet, der kommer noget nær den pris. Faktisk tilbyder langt de fleste andre udbydere en basisplan, der er omkring fem gange højere. Og de hurtige vil nok tænke, at det er scam og at man skal holde sig langt væk. Men det er faktisk ikke tilfældet. Den eneste hage, der er ved det, er at du skal hæfte dig til din hostingløsning i flere år. Læs mere og bliv klogere på Hostinger som udbyder.

Priser fra

9,99 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,5/5

Fordele

Utroligt lave priser
Perfekt til nybegynderen
Godt valg til WordPress sider

Ulemper

Ingen telefonisk support
Lange bindingsperioder
Lange svartider fra support

Er Hostinger.dk en reel hostingudbyder?

At hæfte sig i en lang periode er naturligvis ikke noget problem, hvis bare hostingen er god. Det er i princippet ligegyldigt, hvor lang tid du hæfter dig samt, hvor meget eller hvor lidt du betaler. Det, der er vigtigt, er at det tekniske er i orden – for eksempel er det ret væsentligt, at din side indlæser hurtigt og virker, når dine besøgende skal derind. Derudover er det naturligvis vigtigt, at deres personlige data bliver beskyttet. Og er det noget, som Hostinger kan levere? Svaret er, at Hostinger i flere tests faktisk har præsteret bemærkelsesværdigt godt. Hostinger.dk er perfekt til især nybegyndere, da deres planer indeholder alt, hvad man skal bruge for at komme i gang med en hjemmeside. Du får både rigeligt med praktiske ressourcer, men også værktøjer, der kan fremme din forretning.

 

Hvilke hostingløsninger tilbyder Hostinger?

Når du skal have hosting hos Hostinger, er der 3 forskellige løsninger at vælge imellem: Single, Premium og Business. Uanset hvilken løsning du vælger, vil du skulle gøre brug af udbyderens eget kontrolpanel, hPanel. Dette panel inkluderer blandt andet simple autoinstallationer af WordPress samt en bred vifte af andre indholdsstyringssystemer. Af netop den grund er Hostinger altså også et fint valg for dig, der ønsker Hostinger til WordPress. Bare med basisplanen får du faktisk alle de værktøjer, du skal bruge, for at skabe en fin hjemmeside. De 2 mere avancerede løsninger giver dig blandt andet ubegrænset båndbredde, 100 e-mailkonti og 100 hjemmesider. Nogle ekstrafunktioner, som du ikke får med det grundlæggende abonnement, omfatter SSH-adgang og et ubegrænset antal databaser.

Udover de almindelige hostingløsninger, så tilbyder Hostinger også løsninger specifikt til WordPress, VPS og cloud-hosting. Du kan endda få en Hostinger MineCraft Server løsning. Værd at give ekstra opmærksomhed er dog deres WordPress hosting, der tilbyder en række ressourcer til en langt bedre pris en hos de almindelige abonnementer. Og hvis du har brug for en premiumhostingløsning, er Hostingers VPS-tilbud ret billige.

 

Kan jeg forvente hurtig og god support hos Hostinger?

Det er naturligvis også væsentligt at komme ind på Hostingers support, da det er et element, der er vigtigt for mange. Her er det værd at nævne, at det ikke er, som det var engang. Derfor er der også mange delte meninger. Kunder, der har brugt udbyderen i mange år, vil fortælle, at deres live chat engang var helt eminent. De har aldrig har telefonisk support, og i dag er deres live chat heller ikke lige så hurtig og effektiv, som den engang var. Godt nok er den bemandet 24/7, men det kan sagtens tage op til 40 minutter, før du får svar på din henvendelse. Og så er der endda også nogle gange, hvor chatten slet ikke er tilgængelig. Kort sagt: går du meget op i, at der skal være en god support, du kan kontakte, når du har brug for hjælp, så er det ikke Hostinger, du skal vælge.

Alt i alt er Hostinger dog en utrolig god løsning, der tilbyder fine abonnementer til nogle yderst overkommelige priser. Det er en hostingudbyder, der er både din tid, dine penge og din overvejelse værd. Præstationen på de forskellige funktioner og ydelser er enormt god trods den lave pris, og alt i alt har Hostinger alt det, du skal bruge, for at skabe en vellykket hjemmeside.