Netgiganten anmeldelse

Om Netgiganten

Er du på udkig efter et webhotel til din nye hjemmeside? Måske du blot ønsker at købe domæne? Ligegyldigt hvad, så kan du lige her læse meget mere om Netgiganten, som netop tilbyder både webhosting og domæner til opkøb.

Derudover har du hos Netgiganten faktisk også mulighed for at anvende et mailhotel, hvor du blandt andet vil få en mange lækre funktioner, der inkluderer en kalender. Hos Netgiganten er der altså et hav af muligheder, og indenfor blot webhoteller kan du vælge mellem 4 forskellige. Med andre ord, er der altså garanti for, at dine ønsker og behov til din hjemmeside eller dit domæne bliver opfyldt med en eller flere af Netgigantens løsninger.

Priser fra

19 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,5/5

Fordele

Stor brugervenlighed
Ubegrænset antal databaser
Ubegrænset ftp konti
Gratis SSL

Ulemper

Oprettelse koster 99 kr.
Oprettelses gebyret refunderes ikke
Man skal binde sig i mindst 12 måneder ved køb af webhotel

Køb den perfekte webhosting løsning hos Netgiganten

Idet Netgiganten tilbyder så mange forskellige løsninger, rangerer deres priser også bredt. Mangler du således blot en basis løsning, kan du vælge deres billigste webhotel, som blot koster 19 kr. i måneden. Dette webhotel er især perfekt til dig, der lige har startet din første hjemmeside, og som derfor ikke har den store erfaring indenfor hverken oprettelse eller administration. Har du dog allerede stor erfaring indenfor feltet, og har du derfor valgt at oprette en mere krævende eller tung hjemmeside, kan du vælge deres premium løsning, hvor du for lidt flere funktioner. Dette webhotel koster 199 kr. i måneden. Med andre ord, tilbyder Netgiganten altså løsninger til ethvert behov, men til priser, som de fleste kan være med på.

 

Netgiganten – webhosting med brugervenlighed i højsædet

Er du således på udkig efter et yderst brugervenligt, men samtidigt prisbilligt webhotel, der tilmed er lynhurtigt? Så er Netgiganten altså lige noget for dig. Hos Netgiganten går de, på trods af deres lave priser, desuden aldrig på kompromis med kvaliteten, og deres kundeservice og support står altid klar til at hjælpe dig, og du kan kontakte dem via telefon. Med webhosting hos Netgiganten får du desuden også 1-klik installering af CMS, så du nemt og hurtigt kan installere din foretrukne – eksempelvis WordPress.

Er du desuden typen, der foretrækker at høre andres meninger, før du tager et valg, så kan du med stor fordel tage et smut forbi Netgigantens Trustpilot. Denne er nemlig spækket med fantastiske anmeldelser, hvor især deres gode og hurtige kundeservice bliver fremhævet. Vælger du desuden Netgiganten på baggrund af netop disse anmeldelser, men viser det sig, at du ikke er enig, og at det ikke er det rette webhotel for dig, så har du altså intet mindre end 30 dages ’pengene tilbage’ garanti.