DanDomain anmeldelse

Om DanDomain

Har du brug for et webhotel eller webhosting? Måske du blot skal have lavet din egen webshop? Og har du DanDomain med i dine overvejelser? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig en anmeldelse af DanDomain, som er ét af Danmarks største selskaber indenfor løsninger til hjemmesider. Hos dem kan du altså få hjælp til alt, der handler om skabelsen af en ny hjemmeside eller webshop. Det er en virksomhed med mere end 15 års erfaring indenfor området, og det er et godt valg for dig, der ønsker en løsning, der er let og brugervenlig. Og er det noget, der har vakt din interesse? Og ønsker du derfor at vide mere? Så læs her om DanDomain webshops, DanDomain support, DanDomain kundecenter, DanDomain Truspilot score og meget, meget mere.

Priser fra

19 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,4/5

Fordele

Virksomheden har mange års erfaring
Du kan få én stor pakkeløsning
Deres priser er i den lave ende

Ulemper

Der er ikke partner-integrationer til alle relevante markedsføringskanaler

Hvilke DanDomain web løsninger kan jeg vælge?

Vælger du netop denne udbyder, kan du vælge imellem 3 forskellige produkter:

– DanDomain hjemmeside/DanDomain shop
– DanDomain webmail
– DanDomain webhotel/DanDomain hosting

Under hver af disse overordnede produkter finder du dog en lang række forskellige løsninger, og for dig betyder det, at du har rig mulighed for at skræddersy dit abonnement, så det passer til netop dine behov. Og er du desuden interesseret i en løsning, der inkluderer alle de 3 overordnede produkter, så har du også rig mulighed for at købe én samlet løsning, der indeholder det hele. Denne alt i en pakke kan du få for kun 39,- om måneden.

 

DanDomain domæner og webshop løsninger

Er du dog udelukkende på udkig efter en webshop løsning? Så kan du naturligvis også få det. faktisk tilbyder DanDomain én samlet og helt optimeret løsning, og det er en af de bedste danske løsninger til din nye webshop. Deres platform er nem at bruge, og er du helt ny indenfor alt det her med webshops, så kan du helt sikkert stadig finde ud af at bruge denne udbyders webshop løsning. Med mere end 3000 oprettede webshops der dagligt har 13.000+ ordrer og 550.000+ besøgende, så kan man vist roligt sige, at det er en veltestet løsning. Du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at bruge én af deres temaer eller om du ønsker at skræddersy dit helt eget

 

DanDomain og SEO muligheder

Noget af det, som folk generelt elsker ved udbyderen, er deres webshops, der er optimeret, så de er responsive og optimeret til SEO. Således kan du altså være sikker på, at din webshop loader hurtigt samt, at din webshop generelt er velfungerende. Du burde altså ikke opleve problemer, men skulle uheldet være ude, har udbyderen heldigvis god support. DanDomains kontakt personer sidder nemlig klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få problemer med din webshop.

Du kan desuden også vælge at lade udbyderen stå for din mail løsning. Således skal du blot vælge en DanDomain mail samt en DanDomain mail opsætning.