netsite anmeldelse

Om netsite

netsite er et webhotel, der primært ligger over de billige webhoteller, når det kommer til pris. De lægger stor fokus på at have en utroligt stærk service samtidig med, at deres løsninger er både holdbare og stabile. Vælger du desuden netsite som din webhosting udbyder, kan du være helt sikker på, at der ikke bliver oversolgt, når det kommer til antallet af webhoteller pr. server.

Udover, at netsite tilbyder en række webhoteller, tilbyder de desuden også VPS’er, hvor du har adgang til din helt egen virtuelle server. Er du således interesseret i at høre mere om netsite samt de mange ydelser, som de tilbyder, så kan du læse med her.

Priser fra

50 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,5/5

Fordele

Nem installation af WordPress
Fantastisk kundeservice
Fri trafik

Ulemper

Højere priser end en del konkurrenter

Netsite webmail og webhosting med stabile og holdbare løsninger

Vælger du således at anvende netsite som dit webhotel til dit nye domæne, får du en dansk server samt stærk support, hvor der er mulighed for at kontakt via telefon og e-mail. Derudover får du høj ydelse, daglige backups, fri trafik og et enkelt kontrolpanel på dansk. Hver e-mail bruger får ligeledes adgang til deres yderst moderne webmail, som har både indbygget kontaktbog og kalender.

netsite tilbyder desuden 3 forskellige webhoteller, hvorfor du kan vælge løsning alt efter, hvad dine behov er samt, hvor stor en hjemmeside du har. Du kan således vælge mellem deres smallsite løsning, deres mediumsite løsning og deres largesite løsning. Vælger du en af deres større løsning, vil du få adgang til dine egne backupfiler.

Idet de tilbyder 3 forskellige webhoteller, spænder deres priser også bredt. Derfor er der altså garanti for, at du finder noget, som du kan være med på rent prismæssigt – også selvom de generelt ligger højere i deres priser, end de billige webhoteller. Deres priser er således 50 kr., 100 kr. eller 200 kr. i måneden alt efter, hvilken løsning du ønsker.

 

Netsite – usædvanlig god kundeservice og support

Der er rigtig mange, der allerede anvender netsite som webhotel, og de har desuden mange gode ting at sige om deres ydelser. Dette afspejles især på Trustpilot, hvor netsite altså har en samlet score på 4,6 ud af 5 stjerner. Her er det især deres fantastiske kundeservice, der bliver rost for både at være pålidelig og hurtig. Er du således interesseret i at finde et webhotel, der tilbyder kundeservice og support over det sædvanlige, og er du derfor også villig til at betale en ekstra skilling for det, så kan du med stor fordel tage et kig på en eller flere af netsites webhosting løsninger – der er god sandsynlighed for, at det er det helt rette valg for dig og din hjemmeside.