nordicway anmeldelse

Om nordicway

Har du lige købt et domæne, og ønsker du nu at finde det helt rigtige webhotel, så du kan oprette og administrere din nye hjemmeside på bedst mulig vis? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse en anmeldelse af Nordicway, som er et nyt dansk firma, der tilbyder webhosting.

Deres fokus ligger på at gøre webhosting så nemt og simpelt som muligt, så både nybegyndere og professionelle kan være med. De tilbyder kun et enkelt webhotel, men der er dog mulighed for at opgradere dette webhotel, hvorfor de flestes behov også bliver dækket. Er du således interesseret i at høre mere om netop dette webhotel, så skal du blot læse med her.

Priser fra

9 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,6/5

Fordele

Mulighed for flere domæner
Lav pris i forhold til konkurrenter
Gratis SSL og backup
Ubegrænset trafik

Ulemper

Ingen telefonisk support
Begrænset lagerplads

nordicway – simpelt og billigt webhosting

Nordicway er en af de billigste webhoteller på markedet, hvor du får både trafik, domænemuligheder, databaser og funktioner, som altså matcher nogle af de webhoteller på markedet, der er langt dyrere. Vælger du desuden Nordicway får du både kundeservice og support, der er langt over det sædvanlige. Du får blandt andet en række videoguides, der hjælper dig gennem deres mange funktioner, hvilket er perfekt til enhver nybegynder, der ikke har så stor erfaring med hverken webområdet eller cPanel.

Derudover behøver du ikke at bekymre dig om hverken trafikgrænser eller databasebegrænsninger, hvis du vælger Nordicway. Gennem deres webhosting får du nemlig ubegrænset trafik, ubegrænset domænetilknytning samt ubegrænset oprettelse af databaser. Derudover følger der ligeledes 24/7 support, gratis SSl, WordPress eksperthjælp samt 1-klik installation af CMS med i købet. Tager du deres priser i betragtning, får du utroligt meget for dine penge, hvis du vælger webhosting hos Nordicway.

Det er desuden tydeligt på Trustpilot, at mange hjemmesideejere er vilde med Nordicways webhosting, idet de har en score på intet mindre end 4,6 ud af 5 stjerner og du kan altså, kort sagt, vælge Nordicway med god samvittighed.