Simply anmeldelse

Om Simply

Er du på udkig efter en webhosting ydelse i Danmark, så er Simply det mest populære valg. Men er det ensbetydende med, at det er den bedste løsning for dig? Det vil vi forsøge at gøre dig lidt klogere på. Værd er nævne er deres gode kundeservice og support samt deres gode produkt, der aldrig lover hverken for meget eller for lidt. Alt dette vil dog blive berørt længere nede her på siden, så er du interesseret i at lære mere om Simply.com? Så læs med og find ud af, om det er en Simply webmail eller Simply hosting, du skal vælge.

Priser fra

4,97 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,9/5

Fordele

Fantastisk kundeservice
God webhotel løsning
Brugervenligt kontrolpanel
Forholdsvist lave priser

Ulemper

Begrænsninger på mails
Begrænset antal af databaser

Derfor scorer Simply.com højt på Trustpilot

Simply er en af de bedste webhosts på det danske marked. De tilbyder et rigtig godt produkt med både lynhurtig og kompetent support. Langt de fleste, der opererer på nettet, har et par webhoteller hos Simply, og det fungerer bare. Og skulle der opstå udfordringer, så reagerer deres support inden for få minutter. Når det så er sagt, så er der nogle begrænsninger hos Simply, som du skal være opmærksom på inden du køber, men hvis du kan leve med dem, er et Simply webhotel et rigtig godt valg.

Og nu tænker du måske over, hvilke begrænsninger det er, der er tale om? Jo, nu skal du høre. For eksempel er der nogle begrænsninger, hvis du ønsker at have en Simply email. Derudover er det begrænsninger på antallet af databaser.

 

Hvilke begrænsninger er der med en Simply mail og med et Simply domæne?

Ønsker du at have din mail hos Simply, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Som sagt er der nogle begrænsninger. Og det er, at du kun kan have maksimalt 2 GB mails per indbakke. Det er egentlig relativt højt, men er du en person, der modtager mange emails, og bruger du den samme mail i mange år, så er det altså ikke helt umuligt at ramme loftet. På dette tidspunkt skal du så tage en beslutning om, hvorvidt du skal slette nogle af de gamle mails, eller om du skal skifte til en udbyder, der ikke har den samme begrænsning.

Derudover er der, som nævnt, begrænsninger med antallet af domæner. Ønsker du nemlig at gøre brug af Simply webhosting, skal du være opmærksom på, at du godt kan have hjemmesider på forskellige domæner, men mail-delen følger ikke med. Vil du derfor anvende udbyderen til flere hjemmesider, og har du brug for mails til dem alle, bør du måske overveje en anden udbyder – et Simply email setup egner sig ikke til flere mails. Når det så er sagt, så er det faktisk også de eneste 2 reelle ulemper ved Simply.

 

Et webhotel hos Simply er et godt og sikkert valg

Er det derimod et webhotel, du er på udkig efter, så er Simply den helt rette løsning. Du kan derfor med fordel flyt et domæne til Simply. Og for at det ikke skal være løgn, så er det faktisk også ret nemt. Faktisk er et webhotel hos udbyderen mere eller mindre problemfrit. Hos Simply finder du faktisk også én af de billigste webhoteller på markedet – de har nemlig en løsning, der går helt ned på 5 kr. om måneden. Og selvom prisen er lavt, er det på ingen måder et mangelfuldt eller begrænsende produkt, du får – tværtimod. Du kan få et SSL-certifikat hos Simply, simply fungerer godt med WordPress og du kan nemt håndtere og kontrollere dine domæner gennem deres kontrolpanel.

 

Hos Danskwebhotel.dk kan vi kun anbefale Simply

… ja, det siger jo lidt det hele. Vi har prøvet det af, og vi har snakket med andre, der har prøvet forskellige løsninger hos dem. Og svaret er ens: det er en super god løsning – og især til prisen. Det er nok også én af de mest brugervenlige løsninger, du kan vælge, og derfor henvender Simply sig også især til førstegangsbrugere. Der er en grund til, at de scorer 4.9 ud af 5 stjerner på Trustpilot – vi vil mene, at det er pænt retvisende.