Webhosting

Velkommen til DanskWebhotel.dk! Her på siden finder du en række forskellige webhoteller, der alle tilbyder webhosting af din hjemmeside eller webshop. Er du derfor på udkig efter den bedste webhosting til netop din hjemmeside, er du altså kommet til det helt rette sted. Du har her mulighed for at sammenligne de bedste webhosting muligheder på markedet på forskellige parametre som pris, system, mail og meget, meget mere. Således kan du altså få et hurtigt, men yderst præcist, overblik over de forskellige webhosting udbydere, og du vil ligeledes få et overskueligt indblik i et ellers komplekst marked.

Simply.com - DanskWebhotel.dk
4,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

Simply.com

Priser fra 9,38 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis 1-klik installationer
4,8/5 på Trustpilot

cHosting.dk - DanskWebhotel.dk
5 stjerner - DanskWebhotel.dk

cHosting.dk

Priser fra 22 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis OneClick-Installer
4,8/5 på Trustpilot

e-studio.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

e-studio.dk

Priser fra 10 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1 click-installation
4,7/5 på Trustpilot

YayHosting.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

YayHosting.dk

Priser fra 15 kr./md.
Gratis SSL certifikat
1-kliks-installationer
4,7/5 på Trustpilot

DanDomain.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

DanDomain.dk

Priser fra 12,9 kr./md.
Kompetent support
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

nordicway.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

nordicway.dk

Priser fra 9 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,6/5 på Trustpilot

Netgiganten.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Netgiganten.dk

Priser fra 9,5 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

netsite.dk - DanskWebhotel.dk
4,5 stjerner - DanskWebhotel.dk

netsite.dk

Priser fra 50 kr./md.
Gratis SSL certifikat og WordPress 1-klik
Dansk support og Live Chat
4,5/5 på Trustpilot

ScanNet.dk - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

ScanNet.dk

Priser fra 99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
4,4/5 på Trustpilot

one.com - DanskWebhotel.dk
3,8 stjerner - DanskWebhotel.dk

one.com

Priser fra 19 kr./md.
1-klik WordPress
Dansk support og Live Chat
3.8/5 på Trustpilot

Hostinger.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

Hostinger.dk

Priser fra 9,99 kr./md.
Gratis SSL certifikat
Gratis WordPress 1-klik
3,8/5 på Trustpilot

Webdock.io - DanskWebhotel.dk
3,7 stjerner - DanskWebhotel.dk

Webdock.io

Priser fra 29 kr./md.
Gratis SSL certifikater
Gratis udgående e-mail
3,7/5 på Trustpilot

limecity.dk - webhotel - DanskWebhotel.dk
4,6 stjerner - DanskWebhotel.dk

limecity.dk

Priser fra 80 kr./md.
Aktiv hacker beskyttelse
Gratis WordPress 1-klik
?/5 på Trustpilot

cHosting.dk – dansk webhosting med fantastiske anmeldelser

Er du på udkig efter en webhosting udbyder, der kan lave hosting af mindre websites eller blogs, så kan du med stor fordel tage et kig på cHosting.dk. Denne webhosting udbyder er utroligt populær, og de tilbyder en trafikgrænse, der netop er perfekt til et mindre website. cHosting.dk er desuden især anerkendt for deres fantastiske kundesupport, hvorfor de også får nogle utroligt gode anmeldelser på Trustpilot – her scorer de nemlig 4,8 ud af 5 stjerner. cHosting.dk tilbyder desuden forskellige webhosting løsninger, men deres billigste webhotel tilbydes dog til 22 kr. i måneden, og her får du 2 databaser, 1-klik installation, ubegrænset e-mail, daglige backups samt 5 gb plads.

cHosting.dk - dansk webhosting med fantastiske anmeldelser

nordicway.dk – webhosting med eksperter indenfor WordPress 

En anden fantastisk webhosting udbyder er nordicway.dk. Hos dette webhotel har du mulighed for ubegrænset trafik samtidig med, at du har fint med plads. Derudover kan du faktisk også tilknytte et ubegrænset antal af domæner, og har du derfor flere websites, som du ønsker webhosting til, kan du med stor fordel vælge nordicway.dk. Derudover får du hos denne webhosting udbyder ligeledes support 24 timer i døgnet, 1-klik installering af CMS, gratis SSL samt en masse andet godt. nordicway.dk er ligeledes eksperter i WordPress, hvorfor de kan tilbyde dig ekstra god support indenfor dette felt. Er du således interesseret i at anvende nordicway.dk til webhosting, kan du få deres billigste løsning helt ned til 9,5 kr. i måneden det første år.

nordicway.dk - webhosting med eksperter indenfor WordPress

Netgiganten.dk – billig webhosting til ethvert behov

Er du dog på udkig efter en webhosting udbyder, der kan tilbyde dig en masse forskellige løsninger, så bør du overveje at give Netgiganten.dk et besøg. Her har du nemlig mulighed for at vælge mellem hele 4 forskellige webhosting løsninger, og du har derfor mulighed for at få stillet netop dine ønsker og behov. Det betyder dog også, at deres priser spænder bredt. Deres billigste webhosting løsninger koster blot 9,5 kr. i måneden, og denne løsning er perfekt til dig, der er ny indenfor det med hjemmesider og webshops. Er du dog allerede en haj indenfor feltet, og har du en webshop eller en anden hjemmeside, der er tung og kræver mere arbejde, kan du tage et kig på deres premium webhosting løsning, der koster 119 kr. i måneden.

Netgiganten.dk - billig webhosting til ethvert behov

netsite.dk – smallsite, mediumsite eller largesite?

Alt efter, hvor stor en hjemmeside eller webshop du har, har du forskellige ønsker og behov. Derfor har netsite.dk valgt at tilbyde 3 forskellige webhosting løsninger, som hver passer til forskelligt størrelse websider. Du kan nemlig vælge mellem smallsite, mediumsite og largesite alt efter, hvad dine ønsker og behov er til din hjemmeside. Har du fx en simpel hjemmeside, bør du vælge smallsite. Har du en hjemmeside med CMS, bør du vælge mediumsite. Sidst, men ikke mindst, skal du vælge largesite, hvis du har en webshop eller en anden stor hjemmeside. Deres mediumsite webhosting løsning giver dig blandt andet godt med plads, fri trafik, daglige backups samt en masse plads til webmail og gratis SSL.

netsite.dk - smallsite, mediumsite eller largesite?

one.com – webhosting i Danmark til lave priser

En anden webhosting udbyder, der tilbyder et hav af forskellige løsninger, er one.com. Denne webhosting udbyder tilbyder nemlig hele 5 forskellige løsninger, hvorfor du altså har mulighed for at vælge netop den, der passer til din hjemmeside. Se blandt andet deres begynder løsning, som giver dig masser af plads og performance for dine penge – du kan nemlig hoste ét enkelt website for blot 19 kr. om måneden. Med denne løsning vil du desuden have ubegrænset trafik, gratis SSL og meget, meget mere. one.com er desuden en af de førende webhosting firmaer her i Danmark, og du kan derfor også sagtens stole på, at one.com er et rigtig fint webhosting valg.

one.com - skift til et billigere webhotel

Webdock.io – webhosting med fokus på hastighed, uptime og stabil drift

Sidst, men ikke mindst, er der Webdock.io, som tilbyder webhosting med høj hastighed, uptime og stabil drift. Webdock.io er desuden et rigtigt godt valg for alle ligegyldigt, om du har en stor eller lille hjemmeside. Hos denne webhosting udbyder vil du ligeledes få 24 timers overvågning i døgnet, hvorfor det altså hurtigt vil blive opdaget, hvis der er noget på hjemmeside, der ikke er, som det skal være. Du har desuden mulighed fr at vælge mellem 4 forskellige webhosting løsninger, og der er derfor også garanti for, at de har en løsning, der passer perfekt til netop din hjemmeside.

Webdock.io - webhotel der matcher dine ønsker og behov

Hvad er webhosting?

Er du helt ny indenfor feltet, og har du først lige startet din første webshop, blog eller hjemmeside? Er du derfor også i tvivl om, hvad webhosting egentlig går ud på? Så kan du få svaret lige her. Webhosting er nemlig en service, som bliver tilbudt af et webhotel. Et webhotel er en web server, nogle webhoteller består endda af flere web servere, som bliver udlejet af forskellige virksomheder – fx alle overnævnte virksomheder. På den måde kan enhver webshop ejer altså leje sig til en plads til webshoppen på denne web server, og webshoppen vil altså være tilgængelig på internettet. Faktisk fungerer et webhotel præcis som et almindeligt hotel, forskellen er blot, at et webhotel huser hjemmesider i stedet for mennesker. Og det er altså kort og godt det, som webhosting går ud på. Det kan dog være svært at finde rundt i, idet webhosting godt kan være komplekst og svært at sammenligne. Derfor får du lige her lidt indsigt i nogle af de faktorer, der er vigtige at tage højde for, når du skal ud at vælge en webhosting udbyder.

 

Hvad skal din webhosting udbyder kunne tilbyde dig?

Ligesom vi har forskellige ønsker og behov til rigtige hoteller, så har vi det også til webhoteller. Det er nemlig helt forskelligt, hvilke behov og krav vi stiller alt efter, hvilken hjemmeside vi har samt, hvor stor den er. Har du fx blot brug for en forside samt et par få undersider, vil du altså ikke have ligeså store behov og krav til din webhosting som dem, der har en mere kompliceret hjemmeside med mange sider, billeder og videoer.
Udover at størrelsen på din hjemmeside spiller ind på, hvilke krav du skal have til din webhosting udbyder, så gør dit forventede antal besøgende det også. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, om du forventer at få mange eller få besøgende samt, hvilke lande de kommer fra. Du skal desuden også beslutte dig for, om din hjemmeside skal være en webshop eller ej. Sidens indhold har nemlig også stor betydning, og der er ligeledes en lang række andre faktorer, som også spiller ind på, hvilken webhosting udbyder, der er det helt rette valg for dig.

 

Webhosting – der er stor forskel på webhoteller

Det kan, som sagt, være utroligt svært at finde ud af, hvilket webhotel, der passer bedst til netop din hjemmeside. Det skyldes blandt andet, at ydelserne kan være svære at sammenligne, men ligeledes fordi, at nogle webhoteller er utroligt brugervenlige, mens andre er så nørdede, at det er nødvendigt, at du har en stor teknisk indsigt, før du kan bruge dem. Derudover er der naturligvis stor forskel på, hvad de forskellige webhosting udbydere tilbyder af ydelser – specielt hvis du vælger at anvende WordPress til at lave din hjemmeside. Vær desuden opmærksom på, at nogle webhosting udbydere lider at ringe hastighed.

Har du ikke en hjemmeside, der er usædvanlig tung, er der en god sandsynlighed for, at du med ro i maven kan vælge en af de billigste webhosting løsninger, hvis blot du vælger dem fra et kvalitets webhotel. Mange af de dyrere løsninger hos disse webhoteller vil nemlig indeholde en række funktioner, som du slet ikke kommer til at gøre brug af, hvis du har en lille og simpel hjemmeside, hvorfor der ikke er nogen grund til at betale for dem. Rigtig mange af de billigste webhosting løsninger tilbyder de nemlig alle de mest væsentlige funktioner, hvorfor du altså sagtens kan vælge en sådan løsning, hvis ikke din hjemmeside kræver noget helt usædvanligt. Ønsker du dog at få din hjemmeside eller webshop til at fremstå så professionel som muligt, kan du med stor fordel vælge en webhosting løsning, der tilbyder en DNS navneserver.