ScanNet anmeldelse

Om ScanNet

Går du og overvejer, om du skal have en ScanNet webmail, en ScanNet webshop eller noget helt tredje fra udbyderen? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig vores ærlige anmeldelse af udbyderen, så du kan tage et oplyst valg om, hvorvidt ScanNet er noget for dig eller ej. Men først lidt om, hvem ScanNet er: det er nemlig Danmarks allerførste hostingudbyder, og de er især specialister indenfor serverhosting, domæneregistrering, webshop systemer, betalingsløsninger, ERP-integration og meget mere. Derfor er Scannet også en virksomhed, der kan tilbyde dig mange forskellige services – også nogle, der ikke går under ’hosting’.

Priser fra

99 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,3/5

Fordele

Danske datacentre
God mulighed for support
Lang dansk historie
Fair priser
Stort udvalg af abonnementer

Ulemper

Lav oppetid
Hosting kan findes billigere
Til tider lidt længere svartid på support

Hvilke hostingløsninger kan jeg vælge imellem på ScanNet.dk?

ScanNet er en virksomhed med mange års erfaring på bagen. Firmaet blev nemlig stiftet helt tilbage i 1995, og de har den dag i dag registreret intet mindre end 60.000 domæner. Det kan de blandt andet, fordi de ejer sine helt egne datacentre i Danmark. Et ScanNet webhotel byder på mange forskellige funktioner og løsninger, og du kan fx vælge Cloud hosting – her bliver, som du nok har regnet ud, dine data hosted i skyen. Er du ikke til en sådan løsning, kan du også vælge VPS og andre webhoteller i forskellige størrelser. Af netop den grund henvender virksomheden sig også til flere forskellige virksomhedstyper, da du både kan finde en stor og en lille hostingløsning.

 

Du kan afprøve ScanNet gratis i 30 dage

Overvejer du at vælge ScanNet som din hostingudbyder, er du sikkert også interesseret i at lære mere om deres priser. Det er nemlig sådan, at virksomheden generelt er dyrere – i hvert fald, hvis man sammenligner med andre internationale udbydere. Det er ikke unormale priser for danske hostingudbydere, så er du udelukkende interesseret i en dansk udbyder, tilbyder ScanNet altså nogle fine priser. Og lyder det som noget, du kunne tænke dig at prøve af? Så tilbyder virksomheden 30 dages gratis prøveperiode.

Du skal blot oprette en konto, og du vil få sendt en e-mail med login og instruktioner til hvordan. Og har du først prøvet ScanNet og deres ScanNet app, kan du, hvis du er interesseret i det, købe et abonnement til deres ydelser på årlig basis. Du kan dog også vælge at købe et domæne i helt op til 2 år. Her vil du ikke få fuld returret, hvis ikke du skal bruge det i 2 år alligevel, men du har 14 dage til at fortryde.

 

Tilbyder ScanNet god kundeservice?

Er noget af det, du sætter stor pris på, en god kundeservice? Så kan vi glæde fortælle, at de faktisk tilbyder fine muligheder for online support. Godt nok er de til tider lidt optimistiske, når de siger, at de altid svarer indenfor 12 sekunder – men alt i alt svarer de i hvert fald ret hurtigt på henvendelser. ScanNet support kan kontaktes via både telefon og livechat, og deres ScanNet kontakt har endda udvidede arbejdstider på ugedage. Således kan du altså også få hjælp, selvom dit problem skulle opstå udenfor de gængse arbejdstider.

 

ScanNet – hvad er konklusionen?

Altså, ønsker du at vælge ScanNet og være en tilfreds kunde der? Så er noget af det, du skal sætte pris på, deres danske datacentre og deres lange danske historie. Det er en god måde at støtte danske virksomheder på. Desuden kan du også sagtens være tilfreds med deres kundeservice og du kan helt sikkert finde en løsning blandt deres store udvalg af abonnementer, der matcher netop dig og din virksomhed. Har du brug for enormt høje oppetider og priser, der er presset helt i bund, skal du til gengæld overveje at finde en anden udbyder. ScanNet scorer på Trustpilot 4,8 stjerner ud af 5, og det giver egentlig et godt indblik i, at du får rigtig meget til konkurrencedygtige priser ved denne udbyder.