YayHosting anmeldelse

Om YayHosting

Er du på udkig efter et billigt webhotel, kan YayHosting meget vel være din nye udbyder. YayHosting specialiserer sig nemlig netop i markedet for billige webhoteller, og deres primære produkt ’MyHotel’ kan nemt tilpasses efter netop dine ønsker og behov. Du har blandt andet mulighed for at udvide plads og trafikgrænser. Med YayHosting kan du desuden administrere alle dine e-mail konti, databaser og meget, meget mere. Det er en super god løsning for dig, der søger et overskueligt hostingfirma. Det er nemlig netop, hvad YayHosting er kendt for at være, og det er derfor også det perfekte valg for dig, der alligevel ikke har de mest specifikke behov. Men ønsker du alligevel at høre mere? Så kan du lige her læse vores YayHosting anmeldelse.

Priser fra

15 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,6/5

Fordele

God kundesupport
Du får meget for dine penge
Tilpasselige løsninger
Henvender sig til et bredt publikum

Ulemper

Ingen gratis prøveperiode
Bindingsperiode på mindst ét år

YayHosting – en ny men populær udbyder af webhotel

Der er rigtig mange, der vælger webhotel hos YayHosting – og det er der naturligvis en god grund til. Der er nemlig flere fordele ved netop denne udbyder – men mere om det senere. Den danske udbyder af webdomæner har eksisteret siden 2015, og det er derfor heller ikke det webhotel, der har mest erfaring med i bagagen. Den korte levetid afspejler sig dog slet ikke i deres produkt. Nej, faktisk er YayHosting blandt danskernes foretrukne udbydere af webdomæner. Og ønsker du at vide lidt mere om, hvorfor det mon kan være? Så skal du blot læse med videre.

Hvad får jeg, hvis jeg vælger YayHosting?

Som sagt er der mange fordele ved at vælge YayHosting. Det er ikke blot én af de billigste udbydere, du kan vælge, men du får også en utrolig stor webpakke for dine penge. Den månedlige pris er helt i bund, og det koster dig ikke noget at oprette dig hos dem. Din pakke vil for den lille pris indeholde mindst 10 GB plads, 1.024 MB RAM, ubegrænsede databaser, ubegrænsede domæner, 150% CPU og et backup og restore-system.
Når det så er sagt, så hænger udbyderens store popularitet også sammen med, at de står klar til at hjælpe dig med at skifte over til dem fra din nuværende udbyder. Derudover giver deres cPanel kontrolpanel dig nem adgang til at administrere dine YayHosting mail konti, WordPress-installationer og databaser. Kort sagt: hos netop denne udbyder får du utroligt meget for dine penge, og er du derfor på udkig efter et webhotel, der ikke koster dig kassen? Åså kan YayHosting meget vel være det helt rette valg.

YayHosting scorer 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Ja, den er god nok. YayHostings Trustpilot score fortæller i den grad noget om, hvor populær udbyderen er blandt sine kunder. Og ønsker du således en 2. håndsvurdering af udbyderen, før du lægger dine penge netop dér, kan du altså sagtens gå ind på Trustpilot og læse nogle af anmeldelserne. Siden giver et godt overblik over, hvad kunderne ser som fordele og ulemper ved netop denne udbyder – og ellers har vi naturligvis også ridset nogle op lige her i anmeldelsen.