Webdock anmeldelse

Om Webdock

Webdock er et webhotel, der har base i Danmark, men som tilbyder webhosting i flere forskellige lande. Deres fokus ligger på høj hastighed, uptime og stabil drift, og er det præcis det, du leder efter til dit nye domæne? Så bør du altså overveje, om ikke Webdock er det helt rette valg for dig.

De tilbyder desuden løsninger til både store og små hjemmesider og webshops, hvorfor du med garanti også vil finde en løsning, der passer perfekt til dig. Ønsker du således at lære mere om Webdock samt deres ydelser, skal du altså blot læse med her.

Priser fra

29 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

3,7/5

Fordele

Understøtter Cloudflare-cache
Brugere kan vælge mellem forskellige operativsystemer
Automatisk installation af CMS
SSD-diske koblet med ZFS-software

Ulemper

Tilbyder ikke delte webhosting planer
Tilbyder ikke delte webhosting planer
Lavere Trustpilot score end mange konkurrenter
Hjemmesiden er kun lavet på engelsk
Priser i Euro eller dollars 

Webhosting til både små og store hjemmesider hos Webdock

Webdock tilbyder 4 forskellige webhosting løsninger, hvorfor deres priser også spænder bredt. Køb blandt andet deres billigste løsning for blot 4 euro i måneden. Helt generelt er deres priser udmærket prissat – især hvis man tager forbehold for de mange funktioner, som man får. Desuden er deres billigste løsning helt perfekt til nybegyndere.

Deres support og kundeservice kan kontaktes på telefon, og dette skal ske i deres telefontider mandag til fredag. Er du desuden ny indenfor feltet, og har du derfor ingen erfaring med hverken oprettelse eller administration af hjemmesider, så kan du helt gratis tilgå deres vidensbase. Her finder du ofte stillede spørgsmål samt tutorials, der gør det hele lidt nemmere for dig.

Webdock scorer desuden 3,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket er en udmærket score. Dette er dog væsentligt mindre end mange andre webhosting udbydere.