cHosting anmeldelse

Om cHosting

cHosting.dk er et dansk webhotel, der startede helt tilbage i 2011, hvorfor de også har stor erfaring indenfor deres felt. Her var målet at levere solide webhosting løsninger, men til overkommelige priser, som alle kunne være med på. Deres primære målgruppe er både små, mellemstore og store virksomheder, der har nogle mere ressourcekrævende hjemmesider.

cHosting.dk tilbyder delt hosting, VPS, DDoS-beskyttelse og forhandlerhostingløsninger til virksomheder af alle størrelser. Måler man desuden på markedsandele, er cHosting.dk faktisk en af de tyve bedste webhosting virksomheder i Danmark. Er du således interesseret i at høre mere om cHosting.dk samt deres webhosting løsninger, så skal du altså blot læse med her.

Priser fra

22 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,8/5

Fordele

Nem installation af CMS som WordPress
Dine daglige backups gemmes i 90 dage
Fantastisk og hurtigt svarende 24/7 supportteam

Ulemper

Ingen support via livechat eller telefon
Ingen dedikeret serverhosting

Opret og administrer din hjemmeside hos cHosting.dk

Er du på udkig efter et webhotel, der kan tilbyde dig en webhosting løsning, som kan hjælpe dig med både at oprette og administrere din hjemmeside, så er cHosting.dk det helt rette valg for dig. Som standard får du hos cHosting.dk nemlig cPanel kontrolpanel, gratis SSL certifikater, 1-klik installering, gratis DNS til dit domæne og meget, meget mere. Deres webhosting tjenester bliver desuden leveret fra flere niveau 3 datacentre i Danmark, og alle deres servere kører på den seneste version af LiteSpeed Web Server. Denne er op til 40 gange hurtigere end andre web servere, og går du derfor meget op i både hastighed og sikkerhed, er cHosting.dk altså ligeledes det helt rette valg for dig. Med webhosting hos cHosting.dk får du desuden daglige backups, som bliver gemt i 90 dage. Dette er ret så imponerende, specielt hvis man sammenligner det med konkurrenternes tilbud.

 

cHosting.dk – anerkendt og elsket af mange

cHosting.dk tilbyder deres webhosting løsninger til yderst konkurrencedygtige priser, og deres betalingsmuligheder er endda fleksible – du kan blandt andet vælge mellem månedlig eller årlig betaling. Ønsker du desuden at kontakte deres supportteam, kan du gøre dette 24/7 via deres webmail eller ved at oprette en supportsag. Deres supportteam er desuden kendt for at være utroligt hurtige til at svare.
Dette er også noget af det, som mange af deres kunder sætter stor pris på. cHosting.dk er generelt elsket af deres kunder, og det afspejles specielt i deres Trustpilot anmeldelser. Her har de nemlig en samlet score på 4,8 ud af 5 stjerner, og læser man anmeldelserne, er det især den gode kundeservice og den høje hastighed, der fremhæves. Derfor er cHosting.dk også blevet en af de mest eftersøgte webhosting udbydere i både Danmark og Grønland, og de er klart det mest foretrukne webhotel for både små og mellemstore virksomheder i begge lande. Er du således på udkig efter det helt rette webhotel til din hjemmeside, kan du altså med stor fordel tage et kig på cHosting.dk – du vil med garanti ikke fortryde det.