one.com anmeldelse

Om one.com

one.com har siden 2002 leveret webhosting løsninger til Danmark samt resten af Europa, og i dag har de over 270 ansatte, hvorfor de også er et af de største webhosting selskaber i Europa. De tilbyder en række forskellige webhosting løsninger, der ligger i det billige segment. Hos one.com kan du derfor få webhosting løsninger, der starter for under 10 kr. om måneden, hvorefter deres priser spænder op til 95 kr. om måneden.

Vælger du at anvende one.com som webhotel, får du generelt godt med plads, ubegrænset trafik, ubegrænset antal e-mailkonti, SSL certifikat og meget, meget mere. Er du således interesseret i at høre mere om, hvad one.com kan tilbyde af webhosting løsninger til din hjemmeside eller webshop, skal du altså blot læse med her.

Priser fra

9 kr./md.

SSL certifikat

Gratis

OneClick installer

Gratis

Trustpilot

4,2/5

Fordele

Lav pris
Masser af lagerplads
Gratis SSL
Ubegrænset trafik
Gratis hjemmesidedesigner
Brugervenligt kontrolpanel
Ubegrænset ftp konti

Ulemper

Ingen mulighed for telefonisk support
Mange hjemmesider på hver server

one.com priser – Billig webhosting med stor værdi

Måske den utroligt lave pris allerede vækker mistillid hos dig? Det behøver de dog slet ikke! Deres løsninger er nemlig langt over godt nok, selvom de er så billige. Der er faktisk mindst 90% sandsynlighed for, at selv de mindste løsninger dækker dine behov og mere til. Har du således en lille eller mellemstor hjemmeside eller webshop, kan du være helt sikker på, at one.com har en ualmindeligt billig webhosting løsning, der dækker alle dine ønsker og behov.

Vælger du nemlig at købe den billigste løsning hos one.com, får du stadig 50 GB plads, hvilket altså er mere end nok for langt de fleste hjemmesider eller webshops. Dog skal du være opmærksom på, at en webshop med flere tusinde produkter, som hver skal have 3 forskellige produktbilleder af 1 MB stykket, hurtigt kan komme op at fylde de 50 GB. Er dette således det, du har i tankerne, bør du nok overveje at købe en af de større webhoteller hos one.com.

 

one.com kontrolpanel, webmail, login og andre lækre funktioner

Udover, at one.com er yderst billigt, så er det også nemt at bruge og de tilbyder et hav af forskellige funktioner. Du har blandt andet mulighed for at anvende deres online hjemmesidedesigner, som gør det nemt for især nybegyndere at designe deres nye hjemmeside. Du får ligeledes deres webmail program med i pakken. Med one.com kan du desuden nemt og hurtigt installere WordPress. Ligegyldigt, hvilken løsning du vælger hos one.com, har du desuden mulighed for at have et subdomæne – og faktisk mere end ét. Du har nemlig ubegrænset antal subdomæner! Derudover sørger deres navneserver for at oversætte dit domænenavn til IP-adresser.

 

one.com kundeservice og support af allerhøjeste kvalitet

For rigtigt mange er det desuden vigtigt, at serviceniveauet er i top. Gælder dette også for dig, kan du med stor fordel tage et kig på one.com Trustpilot, hvor du hurtigt vil kunne vurdere, hvor tilfredse nuværende og tidligere kunder har været med blandt andet support og kundeservice. Her vil du nemlig både kunne se, hvor mange stjerner hver enkelt kunde har givet til udbyderen samt de kommentarer, som de tilknytter deres valg af stjerner. one.com scorer 4,2 stjerner ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er en udmærket score. Idet one.com er et lavpris webhotel, er der dog ikke mulighed for at komme i kontakt med supporten via telefon, men du kan derimod kontakte dem via mail eller chat. Går man desuden ud fra anmeldelserne på Trustpilot, må man vurdere, at one.com er både nemme at komme i kontakt med samt hurtige til at svare. Er du således på udkig efter et webhotel, der tilbyder både fantastisk kundeservice, en masse forskellige funktioner samt masser af plads til kreativitet og udfoldelse? Søger du alt dette samtidig med, at du ikke ønsker at tømme hele din pengepung? Så er one.com altså det helt rigtige valg for dig!

one.com login log ind og få adgang til dine løsninger

one.com tilbyder verdensklasse web hostings løsninger til danske virksomheder og privatkunder. Med one.coms brugervenlige og intuitive loginportal har du let adgang til alle dine one.comservices ogløsninger. Uanset om du er en erfaren webmaster eller en nybegynder, kan du nemt styre din hjemmeside, emailkontoer, domænenavne, webhotel, ehandelsplatforme og meget mere.

Ved at logge ind på one.coms loginportal får du adgang til et stort udvalg af forskellige værktøjer og funktioner, som gør det lettere for dig at oprette, vedligeholde og styre din hjemmeside og andre one.comløsninger. Du kan også få hjælp og gode råd fra one.coms kundeservice, der har åbent alle ugens dage.

Med one.coms loginportal får du også adgang til dybdegående og detaljerede statistikker om dine hjemmesider, herunder besøgstal, trafikmålinger og kilder til trafik samt detaljerede rapporter om emailkampagner. Du kan også bruge loginportalen til at konfigurere og styre dine domæner samt styre alle programmer, der er installeret på din one.complan.

For at logge ind på one.com skal du blot gå til loginsiden og indtaste dit brugernavn og adgangskode. Du kan også logge ind med din Facebook eller Googlekonto. Når du er logget ind, vil du blive præsenteret for en oversigt over alle dine one.comløsninger, herunder webhosting, email, ehandel og domæner.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til din one.com loginkonto, kan du altid kontakte one.coms kundesupportteam. De tilbyder kompetent og professionel support, der hjælper dig med at få det meste ud af dine one.comløsninger. Uanset om du har brug for vejledning om installation af et webhotel, opsætning af emailkontoer eller andre funktioner, er du altid velkommen til at kontakte one.coms supportteam.

one.coms loginportal giver dig let og intuitiv adgang til alle dine one.comløsninger, hvilket sparer dig for tid og kræfter. Uanset om du er en erfaren webmaster eller en nybegynder, kan du nemt oprette, vedligeholde og styre din hjemmeside og andre one.comløsninger. Med one.coms loginportal har du altid adgang til et stort udvalg af værktøjer og funktioner, som gør det lettere for dig at få det meste ud af din one.comkonto.

one.com webmail – enkel, effektiv og brugervenlig mail-tjeneste

one.com webmail er en enkel, effektiv og brugervenlig mailtjeneste, der giver brugerne mulighed for at sende, modtage og organisere deres emails på et  sikkert miljø. Med one.com webmail kan du kommunikere med alle i verden og være sikker på, at dine emails vil blive sendt og modtaget med succes.

one.com webmail giver dig mulighed for at få en professionel mailadresse, som er nem at huske og let at dele med andre. Det giver dig også mulighed for at oprette flere mailkonti, så du kan holde styr på dine emails og organisere dem i forskellige mapper. Du kan også bruge værktøjer som SpamAssassin og AntiVirusbeskyttelse til at holde dine emails sikre.

one.com webmail har en intuitiv og brugervenlig grænseflade, så du nemt kan sende og modtage mails. Det har også mulighed for at tilføje vedhæftede filer, så du nemt kan sende store filer. Endelig har one.com webmail et intuitivt søgeværktøj, så du nemt kan finde den mail, du har brug for.

one.com webmail er den perfekte løsning til dig, der ønsker en simpel, effektiv og brugervenlig mailtjeneste. Det giver dig mulighed for at få en professionel mailadresse og organisere dine emails på en sikker og sikker måde. Det giver dig også mulighed for at sende og modtage store filer og holde styr på alle dine mails med et intuitivt søgeværktøj.

one.com webmail er et godt valg for alle, der ønsker at få en professionel og sikker mailtjeneste. Det er også en god løsning for alle, der ønsker at holde styr på deres emails og organisere dem i forskellige mapper. Det giver dig også mulighed for at sende store filer og bruge værktøjer som SpamAssassin og AntiVirusbeskyttelse til at holde dine emails sikre.

Alt i alt er one.com webmail den perfekte løsning til dig, der ønsker en simpel, effektiv og brugervenlig mailtjeneste. Det giver dig mulighed for at få en professionel mailadresse og organisere dine emails på en sikker og sikker måde. Det giver dig også mulighed for at sende og modtage store filer og holde styr på alle dine mails med et intuitivt søgeværktøj.

one.com kontakt og kundeservice

Har du brug for hjælp eller svar på spørgsmål om dit one.com produkt, kan du kontakte one.com kundeservice og få den hjælp du har brug for. Hos one.com tilbyder de professionel og hurtig hjælp til alle deres kunder. Hvad enten du har brug for hjælp til installation, konfiguration eller andre tekniske spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte one.com kundeservice.

Hos one.com har de en dedikeret kundeservice, som er klar til at hjælpe dig med alt hvad du måtte have brug for. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, kan du få den hjælp du har brug for. Det dedikerede team består af højtuddannede medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig med alle dine one.comrelaterede spørgsmål.

one.com har flere muligheder for kontakt, så du let kan få den hjælp du har brug for. Du kan kontakte one.com kundeservice via telefon, email eller webchat, som er tilgængelig 24/7. Når du kontakter one.com kundeservice, skal du blot oplyse dit domænenavn og de tekniske oplysninger, som du har brug for hjælp til.

Udover kundeservice har one.com også et omfattende online supportcenter, hvor du hurtigt kan finde svar på dine spørgsmål. Du kan finde vejledninger og tips om produkter og tjenester, som one.com tilbyder, samt svar på ofte stillede spørgsmål.

Hos one.com kan du altid få den hjælp du har brug for. Har du brug for at kontakte one.com kundeservice, kan du gøre det via telefon, email eller webchat. Uanset hvad du har brug for hjælp til, er one.com dedikerede team klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar på dine spørgsmål i one.com online supportcenter, så du kan slå dit spørgsmål op og få det svar du leder efter.